Αποτύπωση, σχεδιασμός και κατασκευή παιδοδοντιατρείου στην Βάρη.

Η Μαρία και η Λεμόνια ούσες παιδοδοντίατροι και φίλες αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους οδοντιατρείο στην Βάρη και επισκέφτηκαν το γραφείο μας. Στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί με την Μαρία και την οικογένειά της καθώς αποπερατώσαμε την κατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη.

Σχεδιασμός

Οι ιατροί είχανε ήδη αποφασίσει την διαρρύθμιση του χώρου που μέχρι τώρα ήταν διαμέρισμα. Ήθελαν δύο ξεχωριστά δωμάτια για οδοντιατρικές έδρες, υποδοχή, βοηθητικούς χώρους και ξεχωριστό χώρο για το ακτινογραφικό μηχάνημα.

Το διαμέρισμα χρειαζόταν πολλές παρεμβάσεις καθώς η προηγούμενη χρήση του δεν διευκόλυνε την διαρρύθμιση ενός οδοντιατρείου. Μπαίνοντας αποφασίστηκε να είναι η υποδοχή με το μπάνιο των επισκεπτών, στο βάθος βρίσκονται οι βοηθητικοί χώροι, τα δύο ιατρεία και μεταξύ τους υπάρχει το δωμάτιο του ακτινογραφικού.

Μετά τις αλλαγές της διαρρύθμισης αναλάβαμε την κατασκευή όλων των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να εξυπηρετηθεί η λειτουργία των ιατρείων και του ακτινογραφικού, τοποθετήσαμε ενιαίο δάπεδο πλακιδίων, πάγκους εργασίας στα ιατρεία. Κατασκευάσαμε την σύνθεση της υποδοχής και το ξύλινο διαχωριστικό στην είσοδο.

Αισθητική

Η Λεμονιά και η Μαρία ήθελαν να δώσουμε χρώμα στο χώρο καθώς απευθύνεται σε παιδιά, έτσι με τη βοήθεια Εικαστικού σχεδιάσαμε στους τοίχους γεωμετρικά πολύχρωμα μοτίβα που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Μαρία και την Λεμονιά, ευχαριστούμε ξανά για την εμπιστοσύνη.

Αποτέλεσμα

Αποτύπωση

Leave a Reply