Design and complete kitchen renovation in Egaleo.

We met Stella and Thodoris 2 years ago, when they commissioned us to completely renovate their daughter’s apartment.

Some time ago we also renovated the bathroom in their house and now it was the time for the kitchen. 

As they explained, they wanted the kitchen space to be reorganised in a way that better supports their daily life, to have a better layout and larger storage spaces. We noticed that the kitchen was located near the window and the door, while the dining table was at the back of the room away from natural lighting and ventilation.

 

We proposed the reverse layout as this way the kitchen would come out bigger and the dining table would be close to the natural light, creating a functional, bright and pleasant space for the family to gather together. Stella and Thodoris loved our proposal and so we started the work: we prepared the exact plan for the layout of the kitchen, we chose together all the surfaces, as well as the tiles, the sink and the faucet.

 

Thodori and Stella thank you again for choosing us to work together on yet another project.

Result

Proposal

Before

Leave a Reply