Σχεδιασμός και πλήρης ανακαίνιση κουζίνας στο Αιγάλεω.

Με τη Στέλλα και τον Θοδωρή γνωριστήκαμε πριν 2 χρόνια, όταν μας ανέθεσαν την ολική ανακαίνιση του διαμερίσματος της κόρης τους.
Πριν λίγο καιρό ανακαινίσαμε και το μπάνιο στο σπίτι τους και τώρα πια σειρά είχε η κουζίνα!

Όπως μας εξήγησαν στη συνάντηση που κάναμε για τον καθορισμό των αναγκών τους, ήθελαν ο χώρος να αναδιοργανωθεί με τρόπο που να υποστηρίζει καλύτερα την καθημερινότητά τους.
Να έχει καλύτερη διαρρύθμιση και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους.

Στη μελέτη του χώρου προέκυψε πως η κουζίνα βρισκόταν κοντά στο παράθυρο και την πόρτα ενώ το τραπέζι φαγητού ήταν στο βάθος του δωματίου μακριά από τον φυσικό φωτισμό και αερισμό.

Αποφασίσαμε να προτείνουμε την αντίστροφη διαρρύθμιση καθώς έτσι θα μπορούσε να δημιουργηθεί κουζίνα με καλύτερη διάταξη στο «τυφλό» κομμάτι του δωματίου. Παράλληλα, η μεταφορά του τραπεζιού δίπλα στα παράθυρα θα δημιουργούσε έναν πιο λειτουργικό, φωτεινό και ευχάριστο χώρο για την οικογένεια στην καθημερινότητά της.

Η πρόταση μας ενθουσίασε την Στέλλα και τον Θοδωρή και έτσι ξεκινήσαμε τις εργασίες: ετοιμάσαμε το ακριβές σχέδιο για τη διάταξη της κουζίνας, διαλέξαμε μαζί όλες τις επιφάνειες, καθώς και τα πλακάκια, τον νεροχύτη και την μπαταρία.

Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους το Θοδωρή και τη Στέλλα και εμείς τους ευχαριστούμε ξανά για την εμπιστοσύνη τους.

Αποτύπωση

Πρόταση

Αποτέλεσμα

Leave a Reply