Ανακαίνιση κουζίνας στα Μελίσσια - Εξώφυλλο

Σχεδιασμός και πλήρης ανακαίνιση κουζίνας στα Μελίσσια.

Ο Κώστας και η Δήμητρα ήρθαν στη Homedone με μια πολύ συγκεκριμένη ανάγκη: την ανακαίνιση της κουζίνας τους.

Στο σπίτι τους υπήρχε ένας ενιαίος χώρος σαλονοτραπεζαρίας, με την κουζίνα ανεξάρτητο δωμάτιο μέσα σε αυτόν στοιχείο που δεν τους ικανοποιούσε πια, καθώς ένιωθαν πως «μίκραινε» το χώρο.

 

Πρότασή μας ήταν η αποξήλωση του διαχωριστικού τοίχου, με στόχο τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου ενιαίου χώρου που θα περιελάμβανε και την κουζίνα.

Ετοιμάσαμε και παρουσιάσαμε την πρότασή μας με δισδιάστατα σχέδια και τρισδιάστατες απεικονίσεις, για να βοηθήσουμε τον Κώστα και την Δήμητρα να οραματιστούν τον νέο τους σπίτι.

Μας εμπιστευτήκαν και έτσι ξεκινήσαμε κατευθείαν τη συνεργασία μας, καθώς ήθελαν οι εργασίες να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γινόταν.

Το σχέδιο

Προτείναμε νησίδα 4 θέσεων στη μέση του χώρου που είναι λειτουργική και ταυτόχρονα κάνει πιο ήπια την ένωση των τριών διαφορετικών χρήσεων του ενιαίου δωματίου που φιλοξενεί κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Η πρότασή μας έδωσε την απαιτούμενη ανάσα στον Κώστα και τη Δήμητρα και εγκρίθηκε από την πρώτη στιγμή!

Στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν οι προηγούμενες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Για τα ντουλάπια επιλέχτηκε ρουστίκ επένδυση μελαμίνης με σκούρο πάγκο, νεροχύτη και πλακάκια ώστε να κρατηθεί  μια ομοιομορφία και να δέσει και με την αισθητική του υπόλοιπου χώρου.

Χαιρόμαστε πολύ που ο Κώστας και η Δήμητρα ένιωσαν πως ο νέος χώρος που τους ετοιμάσαμε ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν!

Αποτύπωση

Πρόταση

Αποτέλεσμα

One Comment

  • Ο/Η Κώστας λέει:

    Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η συνεργασία μας ήταν άψογη σε όλα τα θέματα.
    Ήταν πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαστήκαμε (και ήταν πολλές αυτές οι φορές) και έδοσαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν.
    Βλέποντας και το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα δεν το μετανοιώνουμε καθόλου που επιλέξαμε την Home Done για την ανακαίνηση που θέλαμε.

Leave a Reply