Ανακαίνιση Κουζίνας και Μπάνιου στην Νέα Χαλκηδόνα

Σχεδιασμός και πλήρης ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου στην Νέα Χαλκηδόνα

Ο Πάνος και η Ελένη ήρθαν στη Home Done έχοντας αποφασίσει να ανακαινίσουν την κουζίνα και το μπάνιο του διαμερίσματός τους.
Είχαν πολύ ξεκάθαρη εικόνα του τι ήθελαν να κάνουν και έτσι πολύ γρήγορα σχεδιάσαμε από κοινού το πώς θα προχωρούσαμε:
Στην κουζίνα βασική τους ανάγκη ήταν να δημιουργηθεί μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος και να σχεδιαστεί ένας ελεύθερος πάγκος.
Στην πρόταση που τους ετοιμάσαμε κρατήσαμε παρόμοια διαρρύθμιση με την υπάρχουσα αλλά προτείναμε εντοιχισμένο φούρνο και microwave για εξοικονόμηση χώρου. Διαλέξαμε μαζί υλικά και επιφάνειες της αρεσκείας τους και δημιουργήσαμε μια καλαίσθητη και πολύ λειτουργική κουζίνα.

Αντίστοιχα στο μπάνιο, αντιστρέψαμε την προηγούμενη διάταξη ώστε να γίνει ο χώρος πιο λειτουργικός και να χωρέσει εντοιχισμένο πλυντήριο ρούχων ενώ διαλέξαμε λιτά και διαχρονικά σχέδια για τα είδη υγιεινής, που μεταμόρφωσαν όλο το χώρο.

Ευχαριστούμε την Ελένη και τον Πάνο για την εμπιστοσύνη τους!

Αποτύπωση

Πρόταση

Αποτέλεσμα

One Comment

  • Ο/Η ΠΑΝΟΣ - ΕΛΕΝΗ λέει:

    Η επιλογή της εταιρείας έγινε με γνώμονα τις ανακαινίσεις των σπιτιών που είχαν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους, αλλά και την άμεση ανταπόκριση στο τηλεφώνημά μας. Την επόμενη ημέρα μας επισκέφθηκε η αρχιτέκτονας της εταιρείας η Αντιγόνη που έβγαλε φωτογραφίες των χώρων, πήρε τα μέτρα της κουζίνας και του μπάνιου κι άκουσε με προσοχή το πώς ακριβώς θέλαμε να γίνει η ανακαίνιση του σπιτιού μας. Μετά από λίγες ημέρες συναντηθήκαμε με την Αντιγόνη και τον επικεφαλή της εταιρείας τον Κώστα και είχαμε στα χέρια μας τα σχέδια και την προσφορά τους. Αξίζει να πούμε, ότι ακόμα δεν είχαν έρθει από μία άλλη εταιρεία ανακαινίσεων με την οποία είχαμε πρωτοεπικοινωνήσει την ίδια ημέρα. Η άμεση ανταπόκρισή τους και η όρεξη των νέων αυτών παιδιών για δουλειά μας κέρδισαν αμέσως. Δεδομένης και της καλής προσφοράς τους σε σχέση με άλλες εταιρίες ανακαινίσεων (που κάποιες μας έβγαλαν την ψυχή για να μας δώσουν προσφορά) μας οδήγησε χωρίς δεύτερη σκέψη στο να αναθέσουμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας στη homedone. Τα σχέδια μας ενθουσίασαν και ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Η επιλογή υλικών, χρωμάτων και συνδυασμών έγινε με τη βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές τους. Το σπίτι παραδόθηκε ακριβώς την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει, παρότι προσθέσαμε εργασίες κατά τη διάρκεια των έργων. Τις επιπλέον αυτές εργασίες μας τις έκαναν δώρο και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Τηρήθηκαν οι ώρες κοινής ησυχίας και δεν δεχτήκαμε κανένα παράπονο από τους γείτονές μας. Η απομάκρυνση των παλαιών υλικών ήταν υποδειγματική. Η καθαριότητα και η τάξη στους κοινόχρηστους χώρους και το ασανσέρ ήταν άψογη. Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα. Καθόμαστε και χαζεύουμε το σπίτι μας και δεν το χορταίνουμε.
    ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!
    Κώστα και Αντιγόνη, Αντιγόνη και Κώστα σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Leave a Reply