Μελέτη για την ανακαίνιση σπιτιού 30τμ - εξώφυλλο

Αποτύπωση, αρχιτεκτονική πρόταση, περιγραφή εργασιών και αναλυτικός προϋπολογισμός για τη μελέτη ανακαίνισης διαμερίσματος 30τμ

 

Η αρχική συνάντηση & αποτύπωση:

Η πρώτη συνάντηση με την Χριστίνα έγινε στο διαμέρισμα της  στην Γλυφάδα. Το διαμέρισμα είναι 30τμ, και η Χριστίνα το προορίζει για περιστασιακή κατοικία όταν έρχεται στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου και διαμένει.

Το διαμέρισμα έχει παράθυρα μόνο στην μία πλευρά και η παρούσα διαρρύθμιση του διαμερίσματος περιλαμβάνει ένα χώρο που χρησιμοποιείται ως σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα και χώλ το οποίο δεν έχει παράθυρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας αποτυπώσαμε την κάτοψη του σπιτιού με όλες τις χρήσιμες διαστάσεις, καθώς και λεπτομέρειες όπως τις στήλες αποχέτευσης και θέρμανσης κλπ, ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε την πρόταση μας με ακρίβεια.

Μελέτη για την ανακαίνιση σπιτιού 30τμ - Αποτύπωση

Η πρόταση:

Κατά την επίσκεψή μας διαπιστώσαμε πως τα πολύ περιορισμένα τετραγωνικά του διαμερίσματος δεν ήταν αξιοποιημένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι μεταφέραμε το μπάνιο στην άκρη του διαμερίσματος ώστε να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει την κουζίνα το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο. Η σταθερή σύνθεση βιβλιοθήκης που τοποθετήσαμε στην μέση του χώρου  αποτελεί το φυσικό όριο μεταξύ των χρήσεων χωρίς να κλείνει τον χώρο ώστε να έχουμε ελεύθερη διέλευση του φυσικού φωτός και του αέρα μέσα στο διαμέρισμα.

Η περιγραφή:

Η περιγραφή των εργασιών που θα απαιτηθούν είναι λεπτομερής ώστε να είναι ξεκάθαρη η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν ενώ ταυτόχρονα αφήνει στον  ιδιοκτήτη την ευελιξία να την τροποποιήσει όπως εκείνος επιθυμεί.

Ο προϋπολογισμός:

Συντάξαμε αναλυτικό προϋπολογισμό για το έργο ώστε ανα πάσα στιγμή να έχει ο ιδιοκτήτης τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών.
Ποσότητες, τιμές μονάδας και επιμέρους κόστη ανά εργασία.

Εδώ μπορείτε να δείτε γενικότερες πληροφορίες για το κόστος ανακαίνισης ενός σπιτιού.

5 Comments

 • Ο/Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ λέει:

  συγχαρητηρια πολλα. πολυ ωραια η διαρρύθμιση.. Αψογη αξιοποιηση του χωρου…

 • Ο/Η Ευγενία Κοσμίδη λέει:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ 35τμ
  ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
  1)ΔΑΠΕΔΑ 2)ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 3)ΚΟΥΖΙΝΑ 4)ΜΠΑΝΙΟ 5)ΘΕΡΜΑΝΣΗ 6)ΝΤΟΥΛΑΠΑ 7)ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ 8)ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ 9)ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ 10)ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ.
  ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

 • Ο/Η Εlena O λέει:

  Καλησπέρα. Μου αρέσει πολύ η δουλειά σας, ανακαινίζετε διαμερίσματα στον νομό Κορινθίας?

  • Ο/Η Home Done λέει:

   Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.
   Δυστυχώς δεν αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ανακαινίσεων εκτός Αττικής

Leave a Reply