Ανακαίνιση σπιτιού στην Καλλιθέα

Αποτύπωση, σχεδιασμός και υλοποίηση πλήρους ανακαίνισης διαμερίσματος στην Καλλιθέα

 

H Άντα μας μετέδωσε από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση τον ενθουσιασμό και την χαρά της για την απόφαση που είχε πρόσφατα πάρει: θα ανακαίνιζε το διαμέρισμά της  στην Καλλιθέα, με στόχο να το κάνει όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και όμορφο για την τετραμελή οικογένεια της κόρης της!

Βρήκαμε εξαιρετική την ιδέα της και βάλαμε τα δυνατά μας να ετοιμάσουμε μια πρόταση που θα τους εντυπωσίαζε! Αρχικά αποφασίσαμε βασικές αλλαγές στη διαρρύθμιση καθώς έπρεπε να δημιουργηθεί ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Στα σχέδια που ετοιμάσαμε η παλιά κουζίνα είχε γίνει υπνοδωμάτιο και στο νέο χώρο δημιουργήθηκε ένα μεγάλο νοητό Γ με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό.

 

Τα πάντα κατασκευάστηκαν από την αρχή. Το μόνο που κρατήθηκε από το παλιό σπίτι ήταν τα ξύλινα πατώματα στα υπάρχοντα υπνοδωμάτια.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες που αναλάβαμε αφορούσαν:

 • Αλλαγή της διαρρύθμισης με άδεια μικρής κλίμακας
 • Καινούργια κουζίνα
 • Καινούργιο μπάνιο
 • Δημιουργία WC στην παλιά αποθήκη
 • Καινούργια υδραυλική εγκατάσταση
 • Καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση
 • Αλλαγή κουφωμάτων
 • Αλλαγή πατωμάτων
 • Συντήρηση των ξύλινων πατωμάτων

 

Με την Τζώρτζια και τον Τζώρτζη, διαλέξαμε λευκά, γκρι και γήινα (ξύλο) στοιχεία που αποτελούν ένα διαχρονικό καμβά διακόσμησης καθώς είναι αποχρώσεις και υφές που συνδυάζονται με όλα.

Κατά τη διάρκεια του έργου χαρήκαμε πολύ με τα γελαστά πρόσωπα φίλων και συγγενών που πέρασαν από το σπίτι και ενθουσιάστηκαν με τις αλλαγές. Περισσότερο από όλα όμως χαρήκαμε με την έκπληξη και τον ενθουσιασμό της Τζώρτζιας , του Τζώρτζη  και των 2 παιδιών τους που αγάπησαν από την πρώτη στιγμή το νέο τους σπίτι!

Απίστευτη μαμά Άντα, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία!

Έργα με παρόμοιο εμβαδό που υλοποιήθηκαν από τη Home Done:
Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αθήνα
Ανακαίνιση κατοικίας στην Κυψέλη
Μελέτη ανακαίνισης διαμερίσματος 100τμ

Αποτύπωση

Πρόταση

Αποτέλεσμα

Εδώ μπορείτε να δείτε μια ακόμα ανακαίνιση σπιτιού με εμβαδό 100τμ που ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Home Done στην Κυψέλη.

4 Comments

 • Ο/Η ΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

  Ενα δύσκολο εγχείρημα για μένα που όμως υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον Κώστα και τους συνεργάτες του.Από την πρώτη μας συνάντηση κατάλαβε τι ακριβώς ήθελα.Ενα διαμέρισμα λειτουργικό για μια 4μελή οικογένεια που ταυτόχρονα δεν θα θύμιζε σε τίποτε την προηγούμενη χρήση του Αυτό πού με κέρδισε στον Κώστα ήταν η ειλικρίνειά του και ο επαγγελματισμός του που τον καταλαβαίνεις αμέσως από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει.Οταν μας έδειξε την πρόταση του ενθουσιαστήκαμε.Συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες και έτσι με την βοήθεια της Αντιγόνης τα παιδιά μου βρήκαν αυτό πού πραγματικά ήθελαν για το καινούργιο τους σπίτι.Ακόμα και όταν υπήρξαν δυσκολίες ο Κώστας ήταν εκεί για να βρει λύση.Ολα τα συνεργεία δούλεψαν άψογα για το καλύτερο αποτέλεσμα.Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.Και να φανταστεί κανείς ότι δεν τον ήξερα και δεν μου τον σύστησε κανείς!!!Τον ανακάλυψα μέσω internet!Τώρα όμως συνιστώ την εταιρεία ανεπιφύλακτα.!!!
  Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί κατάλαβε τα άγχη μου και έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο!!!!
  ΑΝΤΑ Γ. ευτυχισμένη μαμά και γιαγιά!!!!!!!

 • Ο/Η Home Done λέει:

  Ευχαριστούμε πολύ μαμά και γιαγιά Άντα.
  Να είστε όλοι καλά και να χαρείτε το καινούργιο σας σπίτι 🙂

 • Ο/Η Σοφια λέει:

  Καλησπέρα σας,
  Θα μπορούσατε να μου πείτε ένα ενδεικτικό κόστος για εργασίες σαν αυτού του σπιτιού αν τμ;

Leave a Reply