Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος στο Γκύζη.

Μελέτη και εφαρμογή για την πλήρη ανακαίνιση διαμερίσματος στο Γκύζη.

 

Η απόφαση:

O Γιάννης, που ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο εξωτερικό, αποφάσισε να αγοράσει και να ανακαινίσει ένα παλιό διαμέρισμα 180 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας.

Η εργασία θα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς
α) σχεδόν το σύνολο του έργου θα ολοκληρωνόταν με τον ίδιο εκτός Αθηνών και
β) το χρονοδιάγραμμα ήταν αρκετά στενό, ενόψει Χριστουγέννων.

Στο ραντεβού γνωριμίας με τη Home Done μας εξομολογήθηκε πώς είχε ήδη λάβει 6 προσφορές από άλλες εταιρείες και παρόλα αυτά, δεν αισθανόταν με καμία τη σιγουριά να προχωρήσει.
Σε κάποιες προτάσεις ήταν ολοφάνερο πως οι εργασίες δεν θα ικανοποιούσαν τα ποιοτικά standards που είχε θέσει και σε κάποιες άλλες υπήρχαν πολλά «θολά» σημεία που δεν κατανοούσε.

Στην πρώτη μας επίσκεψη στο διαμέρισμα συζητήσαμε και καταγράψαμε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες: το ιδιαίτερο μωσαϊκό στο δάπεδο που έπρεπε να συντηρηθεί για να αναδειχθεί, τον τύπο της πέτρας που θα ζέσταινε χωρίς υπερβολή τον χώρο, τα ιδιαίτερα πλακάκια που θα αναδείκνυαν τη μεγάλη κουζίνα καθώς και όλες τις εργασίες της συνολικής ανακαίνισης.

Η υλοποίηση:

Στην προσφορά της HomeDone που ακολούθησε λίγες μέρες αργότερα, είχαν όλα καταγραφεί και περιγραφεί λεπτομερώς, τόσο όσον αφορά τα κοστολόγια τους, όσο και τα υλικά και το χρόνο υλοποίησης.
Ήταν μεγάλη η χαρά μας όταν ο Γιάννης μας είπε πως αποφάσισε να προχωρήσει μαζί μας!

Σε μικρό χρονικό διάστημα -γιατί έπρεπε να ξαναφύγει για τη χώρα διαμονής του- διαλέξαμε μαζί πλακάκια, χρώματα και λοιπά υλικά, συναποφασίσαμε το τελικό χρονοδιάγραμμα και ξεκινήσαμε!

Σε όποιο στάδιο της εργασίας κρίθηκε απαραίτητο, επικοινωνήσαμε μέσω mail με φωτογραφικό υλικό την πορεία του έργου στο Γιάννη και ολοκληρώσαμε σε 2 μήνες τις ακόλουθες εργασίες:

-άλλαξε όλη η ηλεκτρολογική και υδραυλική υποδομή του σπιτιού

-συντηρήθηκαν όλα τα δάπεδα, ξύλινα και μωσαϊκά

– μεγάλωσε και ανακαινίστηκε πλήρως η κουζίνα

το μπάνιο μεγάλωσε και φτιάχτηκε από την αρχή

-κατασκευάστηκε νέο WC

-αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα

-τοποθετήθηκαν σε όλο το σπίτι νέες εσωτερικές πόρτες καθώς και νέα πόρτα κεντρικής εισόδου.

Άλλο ένα άρτια ανακαινισμένο σπίτι παραδόθηκε από τη Ηοme Done προσθέτοντας ένα φίλο στο πελατολόγιό μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι … το δικό σας!

2 Comments

 • Ο/Η Γιάννης λέει:

  Ο Κώστας ήδη από το τηλέφωνο μού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις: όχι πολλά λόγια, όχι υπερβολικές υποσχέσεις, εξαιρετικά ευθύς και ειλικρινής στο πρώτο “πρόχειρο” κοστολόγιο και σίγουρος για τη δουλειά του και την ποιότητα που μπορεί να προσφέρει. Στην πρώτη συνάντηση η παραπάνω εντύπωση επιβεβαιώθηκε. Δεν προσπάθησε ούτε στιγμή να με πείσει ότι η δουλειά θα γινόταν “φτηνά”. Η τελική προσφορά του δεν ήταν η “φτηνότερη”, αλλά ήταν – το διαισθανόμουν τότε και το ξέρω πλέον τώρα – η καλύτερη. Η συνεργασία επαγγελματικότατη, η πληροφόρηση συχνότατη. Οποτεδήποτε τον παρακάλεσα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ακόμη και τις πιο τρελλές ώρες διότι μένουμε στη Νέα Υόρκη, ο Κώστας ήταν εκεί για να εξηγήσει, να προτείνει, να ακούσει. Ακόμη και σήμερα όποτε χρειαστούμε ο,τιδήποτε, αρκεί ένα τηλεφώνημα και ο Κώστας θα βρει τη λύση. Όταν σας πει στο πρώτο τηλεφώνημα ή στο πρώτο ραντεβού ότι η εταιρεία του δίνει 5 χρόνια εγγύηση, να τον πιστέψετε. Εάν μια επιθυμία σας είναι τεχνικά ανθρωπίνως δυνατή, ο Κώστας και η ομάδα του θα σας την εκπληρώσουν. Το μόνο πρόβλημα: Ο Κώστας δεν αναλαμβάνει (ακόμη;) δουλειές εκτός Αττικής. Μόλις ξεκινήσει, έχουμε σκοπό να αγοράσουμε εξοχικό και να αφήσουμε τα πάντα στα χέρια του. Ευχαριστούμε αυτόν και την ομάδα του για την άψογη δουλειά τους και για την υποστήριξη που μας προσέφεραν και ακόμη συνεχίζουν να μας προσφέρουν. Ο Κώστας και η HomeDone είναι το τέλειο παράδειγμα ότι στην Ελλάδα μπορεί πραγματικά να γίνει δουλειά που φτάνει και ξεπερνά διεθνή standard.

  • Ο/Η Home Done λέει:

   Πιθανώς αυτό να είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μας.
   Να νιώθουμε ότι ανταποκριθήκαμε στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε.
   Ευχαριστούμε για τα καλά σας σχόλια.
   Όσο για το εξοχικό … είμαστε στη διάθεσή σας!

Leave a Reply